Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning

Vi erbjuder kurser i statistik och hälsoekonomi på fortsättnings- och doktorandnivå vid Sahlgrenska Akademin.

Kandidat- och masterkurser

På kandidat- och mastersnivå utvecklar och ansvarar vi för en rad kurser vid Sahlgrenska Akademin. Vi erbjuder även statistisk och hälsoekonomisk expertis som del av kurser där kursansvar ligger hos andra avdelningar på akademin och på unversitetet.

Doktorandkurser

På doktorandnivå erbjuder vi ett antal återkommande kurser varje termin, liksom ett antal mer specialiserade kurser som varierar från termin till termin. Vi anordnar en Sommarskola med intensivkurser i hälsoekonomi och statistik, riktad mot doktorander och forskare inom relevanta områden samt mot yrkesarbetande i privat och offentlig sektor.

Intensivkurser

Hälsometri skapar även intensivkurser i statistik och hälsoekonomi för organisationer och privata företag, och utvecklar gärna kurser för speciella behov. Kontakta oss gärna för att diskutera vilken typ av kurs ni är intresserade av. 

Kontaktinformation

Catrin Wessman, PhD

Studierektor för statistik, Hälsometri vid Sahlgrenska akademin

Kontaktinformation

Josefine Persson, PhD

Studierektor för hälsoekonomi, Hälsometri vid Sahlgrenska Akademin

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2017-12-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?