Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

VFS-medel till Anna Grimby Ekman

Nyhet: 2019-01-14

Anna Grimby Ekman har blivit beviljad Verifiering för samverkan (VFS) medel från Forsknings- och Innovationskontoret (FIK) för att i samverkan med vårdpersonal (och andra aktörer) ta fram en vision för ”Vision smärtvård 2030”.

VFS är ett Vinnova-program som syftar till att identifiera och genomföra enkla första steg som kan leda till samverkansprojekt mellan akademin och aktörer utanför akademin.

VFS-finansiering är tänkt att fungera en som möjliggörare som ger dig tid att utforska och definiera frågeställningar tillsammans med samverkansparter – sådana du redan känner till eller som är nya för dig. En eventuell samverkan bör skapa värde för alla inblandade och vi ser gärna att ni har en långsiktig plan för fortsättning efter VFS.

Är du också intresserad av att starta ett samverkansprojekt med parter utanför akademin? Läs mer och anmäl din intresse här: VFS program GU 

AV:

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2018-09-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?