Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarassistent i statistik sökes

Nyhet: 2017-07-03

Hälsometri söker forskarassistent i hälsovetenskaplig statistik.

Arbetsuppgifterna inkluderar forskning relaterat till pågående projekt vid enheten inom registerbaserade statistiska studier. En del forskning kopplat till kliniska prövningar kan också ingå. I anställningen inkluderas även undervisning i medicinsk statistik vid något eller några av de utbildningsprogram där vi ansvarar för medicinsk statistisk undervisning vid Sahlgrenska akademin.

Bedömningsgrund är i första hand vetenskaplig skicklighet, följt av pedagogisk skicklighet. Vid bedömningen av den vetenskapliga skickligheten kommer särskild vikt att fästas vid publikationer inom hälsovetenskaplig statistik baserat på registerdata. Kunskaper i för våra utbildningsprogram vanliga statistiska programvaror är meriterande (SPSS, Stata, R). Sökande förväntas kunna undervisa på engelska. Kunskaper i svenska språket är en merit.

Vid frågor nås enhetschef Mikael Svensson via mail. Sista ansökningsdag är 2017-08-10.

Följ länken för att läsa mer om tjänsten i den fullständiga annonsen.

AV:

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2015-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?