Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Akademistatistik återupptar sin verksamhet

Nyhet: 2019-05-06

Akademistatistik erbjuder åter, tillsammans med Medisam, konsultation gällande statistik samt hälsoekonomiska analyser för anställda på VGR eller Sahlgrenska akademin från och med augusti 2019.

Vi kan hjälpa till med styrkeberäkningar, hur man lägger upp en statistisk analysplan (SAP) samt val av design vid planeringen av studien. När datainsamlingen och databearbetningen är klar erbjuder vi hjälp med analyser och modellering av data (även hälsoekonomiska analyser) och naturligtvis även hjälp med att formulera slutsatser och presentera analyserna på ett överskådligt sätt.

Varje vecka (med ett uppehåll över reguljär semesterperiod) finns en stående tid för uppstartsmöten på torsdagar mellan kl. 8.30 och 12.30. Tider (i 50 minuters-block) kommer att bokas via ett web-baserat bokningssystem som läggs upp på vår hemsida. Den första konsulttimmen (d.v.s. torsdagsmötet) är gratis, därefter är priset 550 kr per timme.

AV:

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2018-09-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?