Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konsultera Akademistatistik inför din ALF-ansökan

Nyhet: 2017-04-26

Årets ansökningsomgång för ALF-medel öppnade 20 april och stänger 1 juni. Passa på att utnyttja konsultverksamheten Akademistatistik för att säkerställa att beskrivningen av den statistiska analysen i din ansökan håller en hög vetenskaplig nivå.

Konsultverksamheten Akademistatistik vid Enheten för hälsometri erbjuder fyra timmars gratis konsultation för forskare vid Sahlgrenska Akademin, Sahlgrenska universitetssjukhuset och Västra Götalands Regionen. Experimentell design, val av effektmått, beräkning av urvalsstorlek, och lämpliga statistiska analysmetoder är exempel på sådant som kräver en tydlig och vetenskapligt relevant beskrivning vid ansökningar.

- Vår konsultverksamhet hanterade under förra året cirka 120 gratiskonsultationer för forskare vid Sahlgrenska Akademin och i Västra Götalands Regionen, säger Mikael Svensson enhetschef för Enheten för hälsometri.

Enheten erbjuder även konsultation för tillämpad hälsoekonomi. Kontakta healtheconomics@gu.se för förfrågningar. Läs mer om vår konsultverksamhet här. För att kontakta Akademistatistik maila akademistatistik@gu.se

 

AV:

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2015-12-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?