Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Lyckad seminarieserie med Miguel Hernán

  [2019-05-09] Miguel Hernán, professor i biostatistik och epidemiology vid Harvard School of Public Health besökte Sahlgrenska Akademin i början på maj och höll en seminarieserie om kausal inferens.

 • Akademistatistik återupptar sin verksamhet

  [2019-05-06] Akademistatistik erbjuder åter, tillsammans med Medisam, konsultation gällande statistik samt hälsoekonomiska analyser för anställda på VGR eller Sahlgrenska akademin från och med augusti 2019.

 • VFS-medel till Anna Grimby Ekman

  [2019-01-14] Anna Grimby Ekman har blivit beviljad Verifiering för samverkan (VFS) medel från Forsknings- och Innovationskontoret för att i samverkan med vårdpersonal (och andra aktörer) ta fram en vision för smärtvård: "Vision smärtvård 2030".

 • Pengar från Vetenskapsrådet till Hälsometri

  [2018-10-26] Mikael Svensson och Naimi Johansson vid Hälsometri är bland de forskare som i dagarna fick den positiva nyheten att Vetenskapsrådet stödjer deras forskning. Mikael och Naimis projekt är ett av totalt nio projekt vid Institutionen för medicin som beviljades stöd vid årets stora utlysning av Vetenskapsrådet.

 • Läkarstudenter skriver examensarbeten vid enheten

  [2018-09-26] Tre läkarstudenter på T10 på läkarprogrammet gör sina examensarbeten med handledning från Anna Grimby Ekman.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2017-07-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?