Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Akademistatistik

Akademistatistik konsulttjänst erbjuder statistisk expertis för forskare och doktorander vid Sahlgrenska Akademin och vid Västra Götalandsregionen.

Vi kan stötta forskare från projektstart till de statistiska analyser som krävs för färdig artikel. Vi erbjuder även stöd i hälsoekonomiska analyser.

Statistik

Vi kan till exempel hjälpa till med: experimentell design, power-beräkningar, statistiska analysplaner (SAP), genomföra statistisk analys, modellering av data, granskning av statistisk analys och presetation av resultat i artikelutkast, medförfattande av artiklar, mm.

Hälsoekonomi

Vi erbjuder även konsultverksamhet i tillämpad hälsoekonomi med expertis inom t.ex. kostnadsanalys eller kostnads-effektivitetsanalys.

Torsdagsmöten

Akademistatistik finns tillgängligt för ett första möte på torsdagsförmiddagar kl. 8.30-12.30. Mötet hålls i Hälsometris lokaler på Medicinaregatan 18A.

För att boka en tid, följ länken till vårt online-bokningssystem.

Förberedelser inför första mötet: Ni behöver ge en utförlig beskrivning av bakgrunden till ert projekt, data, datainsamling och problem, för att ge en grund för vidare diskussion om vilken typ av statistisk expertis ni behöver.

Pris

Det inledande torsdagsmötet plus de 4 första konsulttimmarna är gratis, därefter är priset 550 kr per timme.

Finansiering

Akademistatistik finansieras av ALF-anslag via Medi-sam Forskning.

Boka konsultation

Klicka här för att komma till Akademistatistiks bokning.

Image of a stetoscope on top of a statistical chart

Kontaktinformation

Akademistatistik

Hälsometri, Sahlgrenska Akademin, Box 463, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 18A, våning 4, Göteborg

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2019-06-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?