Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om enheten

Enheten för hälsometri är en del av Sahlgrenska akademin och bildades 2011 som en forskningsgrupp med namnet Akademistatistik. Grundare och enhetschef fram till hösten 2015 har varit professor Max Petzold. Det nya namnet Health Metrics (Hälsometri) trädde i kraft i januari 2015. Från november 2015 till juli 2017 har professor Mikael Svensson varit enhetschef. Sedan augusti 2017 är vår enhetschef återigen Max Petzold. För generella frågor om enheten vänligen kontakta Max. 

Verksamheten är främst på engelska och mer information om såväl konsulttjänster som enheten själv återfinns på den engelskspråkiga versionen av denna webbsida.

Är du ute efter konsultation för forskningsansökningar eller projekt inom ramen för vår konsultverksamhet som vi kallar Akademistatistik, läs mer här eller mejla till akademistatistik@gu.se.

Kontaktinformation

Ny adress från 21 aug 2017

Hälsometri, Sahlgrenska Akademin, Box 463, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 18A, våning 4, Göteborg

Kontaktinformation

Max Petzold, PhD

Professor i biostatistik och enhetschef, Hälsometri vid Sahlgrenska Akademin

Hälsometris personal


Delar av hälsometris personal, maj 2017.

Sidansvarig: Naimi Johansson|Sidan uppdaterades: 2017-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?